• advertisement
  • Организация на събития

   Сигурно присъствате на много събития, но за колко от тях може да кажете, че са перфектно планирани и изпълнени? На колко от тях преживяването е било върховно и е имало WOW ефект?

   През последните 4 години имахме възможността да организираме и координираме десетки събития, както малки „бутикови“ обучения за 5-10 човека, така и големи международни бизнес форуми за по няколко стотин души.

   Междувременно хора от екипът ни имаха честа да организират и рекламират българското национално участие на няколко международни изложения в областта на леката авиация, мебелната промишленост и други експортно ориентирани сектора от икономиката.

   В края на 2015 г. година, екипът на Студио Grace & Boo,  организира концертът на българската формация „Тъпани и Гайди“ и близо 3,000 души разтресоха Борисовата градина!

   Над 60 онлайн медии ни отразиха и влязохме във вечерните новини на БНТ2 и БТВ.

   Дадохме интервюта във Фолклор ТВ, БТВ  в „Преди обед“ и БНТ в „Денят започва с култура“, както и за радиоата “Z-Rock”, “Хоризонт“ и „Христо Ботев“.

   Ако търсите компания, която да Ви съдейства с организацията и промотирането на вашето фирмено обучение, събитие, конференция, форум, изложение или концерт ние можем да ви гарантираме, че от момента, в който се свържете с нас до края на събитието няма да е необходимо да се притеснявате за нищо.

   Можете спокойно да оставите цялата работа на нас. Можете да прочетете и нашето кратко ръководство за органиизация на събитие ТУК

   Заявете посещение от наш търговски представител във Вашия офис или се обадете на телефон 0888 04 21 97 за  консултация и въпроси.

   Можете да ни пишете и чрез формата за контакт. За Ваше удобство можем да организираме и онлайн консултация по Skype.

   Наши проекти можете да разгледате ТУК

   Заедно можем да представим Вашия бизнес по най - достоиния начин!  

   Благодаря Ви за отделеното време!

   Борис Бачев

   С уважение

   Борис Бачев 

   Основател и мениджър бизнес развитие Студио Грейс & Боо

  • Последно видяхте
  • advertisement