• advertisement
  • Организация и брандиране на изложбени щандове

   Участието по различни изложения, панаири, фестивали и др. може да донесе голям успех за Вашата компания. Но кое е най - важното нещо, когато участвате на подобен тип събития? Разбира се, че това е предварителната подготовка и избор на стратегия за самото участие. Но колкото и подготвени да бъдете, не трябва да забравяте, че на мястото на събитието ще има още десетки, стотици или дори хиляди участници, ако говорим за някое голямо международно изложение.

   Тогава единственото нещо, което може да Ви отличи от конкуренцията е начинът, по който ще брандирате Вашия изложбен щанд.

   Екипът ни има опит в цялостната подготовка на участията на изложбени щандове, като обхващаме целият процес по изграждане и брандиране на изложбените щандове. Професионалния ни опит включва организация на българските национални участие в множество международни панаири и изложение както в България, така и извън граница. 

   Освен с изключително въздействащо и отличаваща Ви от конкурентите визия на Вашия щанд и рекламни материали, можем да ви съдействаме и с цялостната стратегия за участие на различните типове събития, като по този начин ще Ви гарантираме високи резултати, продажби и запомнящо се представяне с нови партньорства. 

   Заявете посещение от наш сътрудник във Вашия офис или се обадете на телефон 0888 04 21 97 (Борис Бачев) за консултация и въпроси.

   Можете да ни пишете и чрез формата за контакт. За Ваше удобство можем да организираме и онлайн консултация по Skype.

   Наши проекти можете да разгледате ТУК

    

   Свържете се с нас и нека заедно представим вашия бизнес по най-достойния начин.

    

   Благодаря Ви за отделеното време!

   Борис Бачев

   С уважение

   Борис Бачев 

    

   Съ-оновател и мениджър бизнес развитие Студио Грейс & Боо
   0888 04 21 97

   Linkedin

  • Последно видяхте
  • advertisement