• advertisement
  • Бранд дизайн

   Всяка институция, държава, министерство, комитет, фирма, корпорация, компания, международна организация и сдружения имат неизбежната и неоходима кореспондентска графика.

   Така, след като те имат емблема или запазен знак, вероятно е по добре да имат и запазен шрифт. Имайки тези елементи направени при учредяването на фирмата, то те ги залагат във всички свои печатни материали.

   Тези печатни материали са фирмената бланка, следващи бланката страници и всички други пройзводни фирмени документи, като тези за банката, за счетоводството, за оферти, бележници и др. подобни. След това фирмата прави печат и печати, които прилага в своите кореспондентски дела.

   Следват пликовете: световен- който се сгъва по дългата (висока) част на три, - наречен още американски или европейски, или обикновен, при който листът се сгъва на четири и винаги по дългата страна.

   Пликовете в голямата гарнитура са пощенски, когато листът се сгъва на две, и така нареченият куриерски, когато листът не се прегъва, това се използва за по-престижни случаи.

   Всички тези материали, като бланки, печати и пликове, носят фирменият знак и шрифт и, разбира се, необходимата подинформация за мястото, където се намира.

   По проектът Ви ще работи екип от маркетолог, майстор-художник и дизайнер с международен опит!

   Заявете посещение от наш сътрудник във Вашия офис или се обадете на телефон 0888 04 21 97 (Борис Бачев) за консултация и въпроси.

   Можете да ни пишете и чрез формата за контакт. За Ваше удобство можем да организираме и онлайн консултация по Skype.

   Наши проекти можете да разгледате ТУК

    

   Свържете се с нас и нека заедно представим вашия бизнес по най-достойния начин.

    

   Благодаря Ви за отделеното време!

   Борис Бачев

   С уважение

   Борис Бачев 

    

   Съ-оновател и мениджър бизнес развитие Студио Грейс & Боо
   0888 04 21 97

   Linkedin

  • Последно видяхте
  • advertisement